Rå båter i Båtguiden

Norges råeste båter finner du nå i batguiden.no, landets største båtutstilling på nett.

Publisert

Pershing 115 er det ikke ofte du får se i Norge, men du finner den på batguiden.no. Her kan du se billedgalleri av denne båten, og flere mindre utgaver av den italienske produsenten av luksusbåter.

Visste du at Pershing 115 leveres med to ganger 3700 hestekrefters motor, og at drivstofftanken er på 16500 liter? Kan du gjette deg til toppfarten?  I batguiden.no finner du de tekniske opplysningene om Pershing 115 og over 1000 andre båter. Her kan du hente opp forskjellige båter og legge dem ved siden av hverandre for å sammenligne pris og tekniske data.

Batguiden.no er Norges mest omfattende utstilling av båter på internett. Du får bilder og teknisk informasjon om mer enn 1000 båter. Enkelte av båtene er også utstilt med PDF-brosjyrer, filmklipp og 360 graders visning av interiøret.

Muligens har du ennå ikke fått anledning til å prøvekjøre en Pershing 115, men det finnes både store og små båter på batguiden.no. Har du erfaring med noen av båtene som er utstilt på batguiden.no? Da kan du dele dine erfaringer med andre i et eget kommentarfelt.

Forhandleren av Pershing i Norge har flere båter å by på. Blant dem Riva 68 Ego og Riva Aquariva 33. Lurer du på hvordan de er? Ta en titt da vel. Søk båtene opp på batguiden.no

Powered by Labrador CMS