Nye Pioner Multi

Pioner kommer med nyheten Multi 3 på «Båter i sjøen» i Oslo 5.- 8. september.

Publisert Sist oppdatert

Tredje generasjons Pioner Multi kommer for salg i 2014. Den norske produsenten av Pioner- og Steadybåter lar deg ta en smugkikk på verdensnyheten på «Båter i sjøen» i Oslo 5.- 8. september, opplyser de i en pressemelding.

Pioner Multi III er både lengre og bredere enn sin forgjenger, har enda mer fleksible modulløsninger for styring og oppbevaring – og et helt nyutviklet skrog.

Det nye katamaranliknende skroget er mer effektivt og drivstoffgjerrig, planer lett, gir bedre sjødyktighet i tøft vær og har en mengde smarte innstøpte detaljer i innerliner. Dette gir mange flere muligheter og bruksområder.

Nykommerens nedfellbare baugport er også bredere enn den du finner hos dagens modell. Pioner Multi III er full av smarte løsninger, gode oppbevaringsmuligheter og masse ekstrautstyr, hevder produsenten.

Det vil komme egne utstyrspakker tilpasset både fiske-, fritid- og proffmarkedet. Modulbaserte løsninger innfrir brukerenes behov.

– Med bredere baugport, større dørkplass og imponerende kjøreegenskaper, forventer vi å ta en enda større markedsandel med denne båten», sier administrerende direktør i Cipax AS, Dag Eirik Thomassen i pressemeldingen.

Nye mål, Pioner Multi III

Lengde: 5,3 m (17,5 ft)

Bredde: 2,15 m

Bredde baugport: 92 cm

Fakta om Pioner

Pioner-båtene tåler røff behandling, er brukervennlige, trenger lite vedlikehold og har lang levetid. Båtene tåler enorme påkjenninger som støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys – alt uten å ta skade. Det er disse egenskapene som har gjort Pioner- båtene så populære hos båtbrukere over hele verden, hevder produsenten.