Ny svenske med flybridge

Nord West 370 er romslig flybridgebåt med stor badeplattform og fem soveplasser.

Publisert

Nord West 370 vises fram for første gang i Norge på utstillingen ”Sjøen for alle”, som i disse dager pågår på Lillestrøm. Dette er en kompakt bobåt med stor flybridge og stor badeplattform.

–    Målsetningen med båten har vært å kombinere en romslig og praktisk innredning med gode sjøegenskaper og fornuftig drivstofføkonomi, opplyser produsenten, som holder til på den svenske vestkysten.

Båten har fem soveplasser, fordelt på en forpigg med dobbeltkøye, lugar med dobbeltkøye på babord og enkelt lugar på babord. Den har stort bad.

Utstillingsbåten har flybridge, men NordWest 370 kan også fåes i coupéutgave med elektrisk takluke. Videre er det valgfritt om kjøper vil ha vanlig drev eller IPS fra Volvo Penta.

Utstillingsbåten er forøvrig utstyrt med to Volvo Penta D4 Aquamatic drev. Standardutrustningen omfatter forøvrig LED-belysning fra Båtsystem, varmeapparat fra Eberspächer og Sleipner baugpropell.

 

NordWest verftet leverer integrert elsystem fra Mastervolt med isolasjonstransformator og 100 Ah lader med 2 kW inverter. Generator kan også leveres om kunden ønsker det.

Verftet opplyser at de allerede har solgt ti eksemplarer av den nye Nord West 370 – alle er utrustet med navigasjonssystem fra Raymarine.

Flere båter finner du i Båtguiden på nett (www.batguiden.no) - Norges største utstilling av båter på nett.

Powered by Labrador CMS