Marex 350 Cabriolet Cruiser, nominert av britiske båtblader.

Nominert til gjevt trofé

I forbindelse med London Boat Show skal ”Motor Boat of the Year 2015” kåres. Norske Marex har en av de nominerte båtene.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding fra produsenten er Marex 350 Cabriolet Cruiser ernominerts som årets båt i klassen Sportscruiser opp til 45 fot.

 

Det er de to engelske båtmagasinene, Motor Boat & Yachting, og Motor Boats Monthly som sammen står for utdeling av båtbransjens Oscar. Nå i det åttende året på rad, er tildelingene godt etablert som en av båtbransjens definisjoner av fremragende design, innovasjon og produksjon. Dommerne  har gått gjennom den lange listen over båter for og kommet frem til finalistene.

 

Dette er fjerde gang Marex dukker opp på den eksklusive listen Motorboat of the Year Awards og Marex vant denne prisstigefulle prisen i 2009 for sin 370 Aft Cabin Cruiser og i 2013 for sin 320 Aft Cabin Cruiser.

 

Hver båt er testet før 31. desember 2014. Marex er nominert med sin Marex 350 Cabriolet Cruiser i klassen «Sportscruiser opp til 45 fot». I denne kategorien er juryen ute etter en kombinasjon av, praktiske løsninger, håndterbar og ytelse, og ikke minst skarp design og riktig pris. Marex 350 CC er nominert i denne klassen sammen med følgende sterke konkurrenter: Bavaria 360 Coupe, Jeanneau Leader 40, Sea Ray 450 Sun Dancer og Windy 39 Camira.

 

Vinnerne vil be annonsert i London 12 januar 2015.