Nimbus lukker Novaen

Denne båten har du aldri sett før. Båtliv har fått tilgang på et av produskjonsbildene av den helt nye Nimbus 34 Nova HT. Båten skal premeierevises på båtmessen i Gøteborg om en måned.

Publisert

Det er Nimbus 34 Nova hadde premiere i august i fjor. Nå kommer den klassiske åpne walkaround-modellen i to nye lukkede utgaver. Vil du se båten live kan du reise til båtmessen i Gøteborg hvor den vil får sin utsilliggsspremiere. Verdenspremieren får du her i Båtliv. 

Nimbus 34 Nova hadde premiere i august i fjor. Nå kommer den klassiske åpne walkaround-modellen i to nye lukkede utgaver. Verdnespremieren får du her i Båtliv, og vil du se mer kan du oppsøke båtemssen i Gøteborg om en måned. Nimbus ønsker med enne utgaven å skape en type båt som har walkarondbåtens store og gode muligheter til å bevege seg rundt i, samtidig som du får en lukket båt hvor du står varmt og skjermet.

Nimbus markerer seg på alle fronter om dagen. Lørdag vant de prisen Powerboat of The Year i Düsseldorf med sin vakre 365 Coupe. De premiereviser også sin Storebro 435 Sun Bridge her nede.

Nå ønsker de å dele det første bildet av den nye Nimbus Nova versjon 2 hardtop med Båtlivs lesere. Båten vil premierevises først i Gøteborg om en måned, men vi har fått tilgang til et bilde fra produksjonen. Det nye er selvfølgelig overbygget, men den vil få et avansert elektrisk drevet soltak som vil åpne båten ned mot salongen. Den vil fortsatt beholde sin enorme uteområde bak. Det vil også komme en ”semilukket” versjon med elektrisk kalesjetak og åpen bak.

Nimbus 34Nova i åpen versjon hadde verdenspremiere i Sverige i slutten av august. Dette er en båt med mange gode løsninger. Utseendemessig ser den ganske klassisk ut, og skroget er bygget på samme skrog som 35-foteren til Nimbus. Men over vannlinjen er det meste nytt.

Spesifikasjoner:

Lengde: 11,45 m

Bredde: 3,35 m

Vekt: 5 800 / 6 300 kg

Batteribank: 4x12V-75 Ah

Drivstoff: 600 l

Vann: 120 l

Motor: D6-370/DPH 272 kW (370 hp)

2 x D4-260/DPH 191 kW (260 hp)

Powered by Labrador CMS