Miami Vice til New York

New York National Boat Show åpner neste uke. Med rekordlav dollarkurs i minne kan du nå se et utvalg av de 1.000 motorbåtene som blir å finne på messa. En av båtene som ankommer er «Mojo» fra den siste Miami Vice-filmen.

Publisert

På New York National Boat Show kan du kunne finne båter i alle størrelser for alle budsjetter. Her skal du ifølge arrangøren finne alt av motorbåter, for ikke å glemme utstyret. Messa arrangeres imponerende nok for 102. gang, fra 30. desember til 7. januar..

Også barna vil få stor glede av denne båtmessa. Barn i alle aldre, noe som trolig også gjelder voksne barn, kan benke seg foran 17 tommers skjermer med forskjellige vannsportspill, med den siste spillteknologien. Det blir også å finne radiostyrte båter, med muligheter for å vinne priser, hvis du klarer utfordringen mot stoppeklokka og er god til å legge til. Vil du prøve fiskelykken er det en 15.000 liters vanntank med fisk. Du står selvfølgelig i en båt, og skulle du være i tvil, er det catch and release.

Men selvfølgelig, dette er en båtmesse, og med mer enn 1.000 båter blir det mange nyheter. Noen av båtene som trekkes fram er «Mojo» fra den siste Miami Vice-filmen, Baja 277 Islander, Wellcraft 202 Fisherman. Sistnevnte regnes med å bli et av trekkplastrene på årets båtmesse. Også norske båter blir å se, som Widny 37 Grand Misteral og Windy 43 Typhoon. Kajakker blir det også på messa. En av dem er Surfango Jet Kayak, og da sier vel det meste seg selv. Den drives av et ti hesters firtakter og kommer opp i en hastighet på 25 miles (40 km/t), og skal være enkel å manøvrere.

Powered by Labrador CMS