MER UTEPLASS: Marex 350 CC er laget etter kundenes ønsker.
MER UTEPLASS: Marex 350 CC er laget etter kundenes ønsker.

Marex 350 CC med mer uteplass

Marex har lyttet til kundene, og har innfridd alle ønsker, uten at det har gått på bekostning av dagens modells kvaliteter.

Publisert Sist oppdatert

Marex har tatt sin 35-foter og gjort båten på ny. Alt er tegnet på nytt, men Marex har bevart det gode ved konseptet og endret på nesten alt det kundene har ønsket seg. Konseptetutviklingen har tatt mange år.

350 CC er en linjelekker åpen cabincruiser med kanskje klassens største uteplass. Ingen båt under 40 fot kan vise til en større uteplass og cockpitareal enn den nye Marex 350 CC.

Man kan kjenne igjen mange av løsningene fra forrige modell, men skrog, dekk og overbygg er nyutviklet på denne nye modellen.

LES OGSÅ: Praktisk og kompakt styrehusbåt fra Sting

Familiebåt

FAMILIEBÅT: Marex 350 CC.
FAMILIEBÅT: Marex 350 CC.

Den nye Marex er en meget veldisponert og brukervennlig båt. Den har funksjonelle løsninger som Marex er alene om i markedet. Marex 350 CC er et ideelt valg for alle som ønsker en langturbåt for familien. Den er også velegnet til lange dagsturer for dem som ønsker å tilberede og spise middag om bord, med betydelig komfort og plass rundt bordet i cockpiten. Det er jo her båtfolk flest tilbringer sin tid. Marex har tatt vekk sittegruppen nede og lagt vekt på større kabiner.

Ny kalesjeløsning

Marex har endret mye. Noe av det første du legger merke til, er den revolusjonerende kalesjeløsningen. Et nytt system lar deg montere eller fjerne kalesjen med et håndgrep. Operasjonen gjøres på sekunder. Den gjør kranglete knapping og kompliserte festeanordninger til en saga blott. Båten tilbyr enda mer stueplass, både under dekk og i cockpit. Den har to store, generøse kabiner med mye plass til klær. Separat toalett og dusj er blitt til etter innspill fra kunder. Konseptet er basert på brukervennlighet for hele familien, med enkel adkomst til fordekket gjennom en luke i vindskjermen via integrerte trinn, eller langs de brede dollbordene. Her kan man nyte solen like komfortabelt som man serverer 10 personer rundt bordet.

LES OGSÅ:  Myk barsking for familien

Side-by-side kjøleskap

Den nye Marex 350 CC har en gjennomtenkt, rommelig og velutstyrt bysse. Kokken har de beste arbeidsforhold om bord i denne byssa, som med et håndgrep kan bygges om til et U-kjøkken. Spesielt er det 220 liter store «side by side»-kjøleskapet unikt i denne båtstørrelsen. Naturligvis er det en stor fryser i tillegg.

Godt med stueplass

Benkene under sittegruppen er gjort til stuerom og det er mye av det. Innfelt i dekket inne har Marex fått plass til en redningsflåte for seks personer, slik at denne ikke er i veien ved daglig bruk. Benkene ute på badeplattformen rommer det meste du trenger av utstyr som blir vått. Det er det fint å kunne rydde vekk.

Båten kommer med flere motoralternativer, fra en singel Volvo Penta D6 400 til doble D4 300.

Antatt topphastighet er 40 knop.

LES OGSÅ: Slik finner du drømmebåten