Norske Gjestehavner 2023:

NORSKE GJESTEHAVNER: Arbeidet med 2023-utgaven er i full gang, men vi trenger tips, korrigeringer og råd. Ta kontakt med redaksjonen i dag!

Hjelp oss å gjøre båtfolkets ferieplanlegger enda bedre

Arbeidet er i full gang med å oppdatere klassikeren Norske Gjestehavner for 2023-utgivelsen. Men med nesten 1600 oppføringer er redaksjonen helt avhengig av å få tilbakemeldinger, tips og råd.

Publisert Sist oppdatert

Norske Gjestehavner er båtfolkets viktigste ferieplanlegger, og byr også på turtips og inspirerende reportasjer. Magasinet er til salgs i kiosker og på flyplasser og bensinstasjoner over hele landet, og sendes til Båtmagasinets og SEILmagasinets abonnenter. Det finnes dessuten digitalt i Båtmagasinets magasinarkiv samt på App Store, Google Play og i Magasin+.

Se fjorårets utgave her

Men informasjon forvitrer, og om ikke båtlag, havnestyrer, private eiere, hoteller, campinglasser, reiselivslag og andre havneeiere hjelper oss med å få detaljene skikkelig på plass kan vi risikere at feil informasjon blir trykket og lagt på nett. Redaksjonen er liten og det er mange steder vi ikke har besøkt.

I slutten av mars ble det sendt ut e-post om dette til alle som sto oppført som kontaktpersoner i 2022, og vi har fått inn noen korrigeringer og tilbakemeldinger. Men ennå er det mange vi ikke har hørt fra, og vi oppfordrer e-postmottagerne til å ta kontakt snarest mulig.

Jobben er ikke stor, som regel er det kun detaljer som telefonnummere og gjestehavnpriser som skal justeres. Men det ville være synd om vi ikke får informert våre lesere om for eksempel nye kaianlegg og servicebygg, eller om det er kommet drivstoffpumper på plass i anlegget.

I tillegg er over 600 naturhavner med i katalogen. Her vil organisasjoner og friluftsråd inviteres til å komme med tilbakemeldinger, men også tips og informasjon fra privatpersoner er av stor verdi. Ta kontakt med oss på redaksjonen@norskegjestehavner.no om du har innspill til Norske Gjestehavner 2023!