Liten RIB med stor plass
Liten RIB med stor plass

Liten RIB med stor plass

Cantieri Capelli har lanser en sju meter RIB med plass for fire familier.

Publisert

Den norske importøren Erling Sande har sammen med Cantieri Capelli utviklet en RIB som får sin premiere under Sjøen for alle i Lillestrøm. Den nye sju meter lange RIB-en skal kombinere solide sjøegenskaper og stor passasjerkapasitet. Her er det plass til fire bak konsollen og fire foran konsollen. I tillegg er det plass til åtte på pongtongen. Det vil si at det er plass til fire familier, hvis hver av dem er på fire personer.

Matt overflate

RIB-en vil gå under navnet Capelli Tempest 700 Sport, og får en fargesammensetning og materialkvalitet som skal gjøre at den utmerker seg på sjøen.

Salgssjef Stein-Harald Jøgensen i Erling Sande forteller at pongtongene er i 1500 decitex neopren hypalon, med såkalt fabric imression.

– Det vil si at den har en matt overflate som kjennes litt softaktig ut. Goldfish bruker det samme, forteller Jørgensen.

Bra standard utstyrsliste

Capelli Tempest 700 Sport leveres med 220 liters syrefast bensintank, mekanisk ventilasjon av tankrom, selvlensing, puter på alle benker (solpute i baug, jockeysaler, leaning post og akterbenk) i farge rød, flexiteek på dørk og badeplattformer, glassfiberplattform i baug med fortøyningspullere, Lowrance HDS 8M kartplotter med Sonic Hub lydanlegg, motorinstrumenter og bunnstoff.  Erling Sande oppgir da et utsalgspris på 445.900 kroner med en Suzuki DF175TC. Du kan velge ytterligere 25 hestekrefter, og få på en DF200TX. Du må da ut med 473.900 kroner. Begge motorstørrelsene er anbefalt for denne båten.

Sikkerhet

– Capelli er den eneste produsenten av båter for påhengsmotorer som har mekanisk vifte som standard på alle sine båter med fast drivstofftank. Og tankene er plassert i egne rom som ligger i båtens tyngdepunkt for at båtens trim ikke skal påvirkes av tankens innhold, forteller Stein-Harald Jørgensen.

Powered by Labrador CMS