Lag dine egne kart

Med Insight Genesis-teknologi fra Lowrance kan du overføre ekkolodd opptak til digitale kart.

Publisert

Pressemelding fra ProNav

Insight Genesis er en eksklusiv tjeneste fra Lowrance som tillater brukeren å lage kart med dybdekonturer basert på egne ekkolodd opptak (Lowrance Bredbåndsekkolodd og StructureScan).

Hvordan virker Insight Genesis?

Etter opprettelse av en Insight Genesis konto online, last ned en enkel applikasjon til skrivebordet på din PC. Bruk PC applikasjonen til å laste opp ekkolodd opptakene fra en kompatibel kartplotter via SD kort, til Insight Genesis web service. Etter at Insight Genesis servicen har prosessert data, sendes en e-post med link til gratis online nettleser.

Hvor mye koster Insight Genesis?

Der er 3 alternativer for kjøp av kryptert kart for bruk på kompatibel MFD / kartplotter:

- Nedlasting av et enkelt kart. Inneholder dybdekonturer, loddskudd og fargenyanse på dybdeområder, som kan brukes på 1 PC pluss 1 registrert kartplotter (MFD / kartplotter). - Standard 1 års abonnement. Gir mulighet for tilpasning av konturintervaller, integrere flere opplastinger i et enkelt kart og lagre kart via online konto for senere opphenting. Lengden på opptak forlenges også fra 2 til 4 timer. Samt at antall systemer som kan bruke nedlastede kart øker fra 2 til 4.

- Premium 1 års abonnement. Gir mulighet for overlegg med bunnbeskaffenhet, vegetasjon og analyseverktøy for flere opptak og endringer. Antall systemer som kan bruke nedlastede kart øker fra 4 til 6.

Basis tjenesten er gratis for kompatible MFD / kartplottere. Der er ingen kostnad ved å opprette en brukerkonto, nedlastning av PC applikasjon eller å se kart og ekkolodd opptak online.

Flere betalingsmuligheter er tilgjengelig, engangs kartkjøp eller årlig abonnement, for nedlastning av krypterte kart for bruk på kompatibel MFD / kartplotter.

Powered by Labrador CMS