Fin familiebåt fra Uttern

Uttern S65 er en konsollbåt med mye plass og tiltalende løsninger til en nokså hyggelig pris.

Publisert Sist oppdatert

I år lanseres mange nye konsollbåter i størrelsen rundt 20 fot, og blant de spennende nykommerne finner vi Uttern S65. Båten var utstilt som Norgespremiere på Sjøen for alle med 150 hestekrefters utenbordsmotor fra Mercury. Med denne motoren koster båten normalt en halv million kroner, men du kan få den betydelig rimeligere med mindre motor.

Dette er en allbruksbåt for dagsturer med mulighet for overnatting. Den er bygget for vannlek og hyggeturer på sjøen. Båten skiller seg ut med moderne design, smarte løsninger, høye fribord og mye plass. Under dekk er det mer plass og høyere under taket enn på de fleste sammenlignbare båter.

 Uttern S65 er ganske åpen akter slik at det er enkelt å bade fra hekken, eller å gå i land på brygga. Den utstilte båten var utstyrt med vannskimast. Båten har en åpen løsning med god plass til å bevege seg fra hekk til baug. Høye fribord gir en god følelse av sikkerhet.

Sosial

Akter er det en sofa og på de to førersetene kan ryggen vendes slik at man enkelt kan lage en sosial sittegruppe akter. Over konsollen kan det vippes opp et kalesjetak med ståhøyde under, som nok kan være praktisk i både regnvær og stekende sol.

Forut er det laget en smart sittegruppe med mulighet for salongbord. Og hele flaten kan enkelt omgjøres til en stor solseng. Vi tror at båten vil appellere til familier som ønsker et sosialt båtliv i en trygg båt, framfor fartsfantomer som vil dra fra alle andre på sjøen.

Utstyrspakken med såkalt Premium Edition omfatter skimast, cockpitdusj, sjøtoalett, kjøleskap, LED interiørbelysning, en ni tommer GPS/Kartplotter, et Fusion musikkanlegg, Mercury VesselView digital link og en DAB-adapter med antenne, opplyser Brunswick Marine.