Kokevasket familiebåt

NUOVO, FINLAND: For få år siden ville Aquador 22c vært en rimelig stor og sensasjoneltrask familiebåt. I dag er kjappe cruisere i denne størrelsesklassen knapt nok somweekendbåter å regne. Men ikke undervurder fi nnenes evne til å fi nne mye plass på få fot.

Publisert

Med sju fabrikker i Finland og  varemerkene Bella, Aquador og Flipper i porteføljen er Bella Boats i dag Nordens største båtbygger. Og konsernet utvider stadig sitt finmaskede modellprogram. Vi har prøvekjørt en fersk båt som på papiret burde passe nordmenn godt: Aquador 22C.

Med hele fire faste køyer, en original, trekvarthøy «toalettbås» med pleksiglasstak, fin forlugar med dobbeltseng og praktisk gjennomgang i frontvinduet ligger det mye finurlig nytenkning bak Aquadors minicruiser. Plass til en fullt brukbart pantry, kjøleskap og en trivelig sittegruppe er det også, og de to supplerende køyene er ikke en «omredd» salong, men en dobbel stikklugar under akterdekket. 

Kabinen er i tillegg fortrinnlig lys og har bortimot to meter takhøyde. Det hele er imponerende, selv som akterkøyen nok helst vil bli brukt som soveplass for barn eller som lagerplass. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS