Italiensk skjønnhet

Azimut Magellano (43) fremstår som en moden og veldreiet skjønnhet. Nærmestperfekt i all sin velde viste hun seg frem for verdenspressen ved Festivalpalasseti Cannes.

Publisert Sist oppdatert

Hun hadde verdenspremiere for to uker siden. Og nærmere en italiensk skjønnhet kommer du ikke. Skulptøren er også en kvinne, og designer Langella Lorella har lagt ned mange timer på å få henne til å se akkurat slik ut. Litt latte, litt mocca, litt blond, litt farlig mørk på de riktige stedene, rund, myk, stor, men også veldig praktisk. Mest av alt er hun vakker der hun tindrer metallic-blå på havnen i Cannes. Vi snakker om en båt, like greit å få avklart det med én gang. Av og til blir man likevel betatt av en båt, slik man kan bli det av liguriske kvinner og menn, eller en god olivenolje for den del.

Interessen for moderne «trawlere» med fartspotensial på over 20 knop har vokst enormt de siste årene. Dette har ikke gått upåaktet hen hos en av verdens største båtprodusenter, Azimut. Nå i høst slippes den hittil mest nordiskvennlige trawleren i Azimuts Magellano-serie. Importøren Italmarin i Drammen har store forventninger til båten nettopp fordi de mener denne båten er rimeligere enn sine storesøstre, og at plassløsningene både inne og ute er perfekt for en nordisk båtfamilie. Italmarin antyder en startpris på cirka 3,9 millioner, og mener da at den vil kunne være konkurransedyktig med både Bavaria og Jeanneaus nye flybridgebåter på 42 fot. 

Alle vil til Cannes

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS