Høstens hotteste båtnyheter

Årets mest høstnyheter preges av mindre motorer og mer hensyn til forbruk og trivsel. Er vi i ferd med å se en ny trend? Vi ser på høstens nyheter!

Publisert Sist oppdatert

Er du klar for å planlegge neste års sesong? Og frister det med en flunkende ny båt? I så fall kan det være lurt å være tidlig ute. Årets høstnyheter er ganske så variert, alt fra mindre superraske båter til saktegående større bobåter, men også raske båter som du kan bruke hele året med overnatting. Og for all del; båtsesongen trenger ikke å være over. Det er bare å kle seg godt eller å sette på varmeapparatet.

En av høstens nyheter er Nimbus 305. Den er en stor daycruiser som også har rikelig med overnattingsmuligheter. Noe av det spennende med denne båten, er at den har mer avslappet forhold til fart. Mange båter fokuserer på store fartsområder, noe som også merkes på lommeboka, både når båten kjøpes og når den skal kjøres. Nimbus 305 Drophead kan kjøpes med 110 hestekrefter, og om du ønsker det er til og med elektrisk motor et alternativ. Den er da nede i 80 hestekrefter, eller 51 kilowatt for å være mer korrekt når det snakkes om denne type motorer.

Trendsetter?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS