Her er messas store båtnyheter

SJØEN FOR ALLE (Båtliv): Vi har samlet artiklene til flere av de mest aktuelle båtnyhetene på messa.

Publisert

I alt er det meldt inn 34 nyheter til Sjøen for alle. Noen er ekte nyheter, det vil si ny båt, med nytt skrog og nye løsninger, mens andre nyheter gjerne er kosmetiske forandringer på båten. Noen av de mest spennende nyhetene som er verdt å trekke fram er Nordkapp som har både Avant 550 og Enduro 660. Vi holder oss til norske båter, og nevner Askeladden A66 Multi med aluminium. Askeladden stiller også med nyheten P77 Weekend. Norske Ibiza stiller med nyhetene Ibiza 20 Sport og Ibiza 20 Bowrider. Vi kommer heller ikke utenom nyhetene fra Saga og Sportling. Mange av disse nyhetene har vi skrevet om i Båtliv, og videre kan du lese mer om hver enkelt båt, og trykke deg videre til artikkelen om den aktuelle båten.

Askeladden A66 Multi med aluminium

A66 Multi er første båt Askeladden har bygget i aluminium. Den bygget på samme skrogdesign som P66 Multi, tilpasset utenbordsmotorer fra 70 til 150 hestekrefter. Multikonseptet betyr at man starter med et stort åpent skrog og deretter tilpasser innredning og utstyr etter hva båten skal brukes til.

Les mer om Askeladden A66 Multi

Askeladden P66 Pilothouse

Den nye Askeladden P66 Pilothouse er en styrehusbåt hvor det er lagt ekstra fokus på et stort og godt akterdekk.

Les mer om Askeladden P66 Pilothouse http://www.batliv.no/wip4/detail.epl?id=456468

Bladartikkel om Askeladden P66 Pilothouse (gratis for abonnenter)

Askeladden P77 Weekend

Hittil har P-båtene kun vært tilgjengelige med outboardmotorer,  bortsett fra P80 som også kan leveres med hekkaggregat. Denne leveres med aksling.

Les mer om Askeladden P77 Weekend

Bavaria Sport 31

– Denne kan minne om vår gamle 32-foter, som faktisk var med å la grunnlaget for Bavaria motorbåtersuksess i Norge, sier Lars Erik Solvang. Med den mnyeste familiemedlemmet har Bavaria fullført Sport-Linjen

Les mer om Bavaria Sport 31

Buster Mini

Buster har fått en ny minstemann i familien. Buster Mini veier 100 kilo.

Les mer om Buster Mini

Ibiza 20 Bow Rider og Sport

Prisen på båtene ligger fra 379.000 kroner med Suzuki 100 hk utenbordsmotor til  396.000 for 140 hk.

Les mer om Ibizas nysatsning

Nordkapp Avant 550

Bygget på samme skrog som Nordkapp Enduro 550, som har høstet mye god omtale i norsk båtpresse. I fjor testet Båtliv Enduro 550.

Les testen av Enduro 550:

Les om Enduro 

Les hele testen av Enduro 550 i blad

Nordkapp Enduro 605

Båtdesigner Espen Thorup fikk frie tøyler da han skulle tegne Nordkapp Enduro 605.

Les mer om Nordkapp Enduro 605

Quicksilver 755 PH

Dette er en styrehusbåt som er rettet mot båtbrukere med et lidenskapelig forhold til fiske, men som også mener båten tar seg bra ut og byr på et minimum av komfort.

Les mer om Quicksilver 755 PH

SAGA 320 SunTop

Perfekt for norske forhold, og med en økonomisk marsjfart rundt 18 knop holder feriepengene til annet enn drivstoff.

Last ned artikkelen som sto på trykk i Båtliv om Saga 320 SunTop(gratis for abonnenter)

Saga 365

Saga 365 representerer det beste vi har innen tradisjonell norsk båtbygging. Du kjøper ikke Saga for å blåse tupeen av naboen eller flashe det mest moderne på kjøl. Denne båten kjøper du fordi den oser av kvalitet, godt håndverk og stor bruksverdi

Last ned artikkelen som sto på trykk i Båtliv om Saga 365 (gratis for abonnenter) 

Sportling 610

Sportling 610 Røff er enkel, robust og solid 20 fots skjærgårdsjeep basert på Jan Herman Linges Sportlingskrog.  Båten støpes hos Risør Plast av Stormer Marine.

Les mer om Sportling 610

Storsjö 720

Storsjö 720 Open er godkjent for 14 personer, og selv om alle sitter er det nærmest danseplass på dørken på den 7,2 meter lange snekka.

Les mer om Storsjö 720

Goldfish 50 Ocean

Vi kommer ikke utenom messas største båt, som faktisk er norsk. Goldfish-gründer Pål Solli har laget en ny drømmebåt. Denne gangen mener vi han har tatt steget opp blant de virkelig store ”ekstremistene” som Fabio Buzzi og Reggie Fountain. Etter å ha testet båten mener vi han tar steget langt forbi.

Les testen av Goldfish 50 Ocean

Powered by Labrador CMS