Her er det 180 graders panorama fra eierlugaren

Råeste eierlugar på Cannes Yacht Festival finner vi om bord i Dreamliner 26. Se video!

Publisert

>> Se video!

>> Se bildespesial!

Som mange av de andre yachtene på Cannes Yachting Festival er også Dreamliner 26 solgt. Kjøperen er en russer som vet akkurat hvordan han ville ha båten. Så langt har det italienske verftet solgt tre båter. Dreamliner 26 på 85 fot til cirka 70 millioner kroner er den minste. Den norske forhandleren Helge Ljones fra US-Boats AS har et håp om at vi en gang kan se denne i Norge. Han var selv i Cannes forrige uke og så på båten som snart skal videre på yachtmessa i Monaco.

Nødløsning mot tåke

Om bord er det 11 sengeplasser, men det er eierlugaren som skiller seg mest ut. Her er det 180 graders panoramautsikt. Når eieren våkner om morgenen og retter på ryggen, vil han se rett fram, samme utsikt som kapteinen som sitter på dekket over. Skulle tåka komme og utsikten bli for kjedelig, er det en stor flatskjerm som heises opp rett forut. Eierlugaren har også et enormt steinbelagt bad. Vi snakker da om dobbel servant, stort dusjkabinett og toalett. Den russiske eieren har også valgt å ta godt vare på gjestene, med fire andre lugarer i forskjellige størrelser.

Stor salong

Salongen er også en klasse for seg, men så er det tross alt en 85-foter til vel 80 millioner kroner vi snakker om. Helt akter i sangen er en større sofagruppe med en stor flatskjerm på styrbord side. Det eneste som overrasker oss her er at den ikke er senkbar, da den senker utsikten. Men her er verftet helt sikkert villig til å finne en god løsning, om du er blant de som kan bla opp millionene.

Litt lenger foran i salongen er en lekker spisegruppe, med en velutstyrt bysse bare noen få skritt unna.

Kronen på verket

Vi skritter opp mot flybridgen, og på turen opp kommer vi innom førerbrua som er nesten futuristisk, med moderne linjer tvers igjennom.

Flybridgen er kronen på verket. Helt akter er et stort boblebad. Strategisk det en bar bare noen skritt lenger forut, men her har eieren sikkert tjenerskap til å hente de kalde drinkene for seg. Ved siden av baren er en større spisegruppe, med sofabenk, stoler og et stort bord.

VIDEO: Bli med på omvisning i Dreamliner 26:

Lik Båtliv på Facebook og hold deg oppdatert om de mest spennende båtnyhetene.

Teknsiske spesifikasjoner:

Lengde: 26 m

Bredde: 6,65 m

Dyptgående: 1,7 m

Vekt: 75 tonn

Plass: Åtte personer fordelt på fire kabiner

Mannskap: 3

Motor: 2x1800 (kan også leveres hybrid)

Powered by Labrador CMS