Har du bruk for båtplass?
Har du bruk for båtplass?

Har du bruk for båtplass?

Se til Sverige, holdt vi på å si. Svenskene bygger ut som bare det for tiden. Siste tilvekst er en større marina på Orust.

Publisert

Gamle Såtas Båtvarv på Nordre Orust heter nå Orust Marina og gjennomgår nå en fullstendig renovering. I den forbindelse ønsker eierne å tilby norske båteiere plasseri havnen. Stedet ligger 3 timers kjøring fra Oslo, og hører til et av Sveriges båtparadiser.

Målet med renoveringen er å skape en moderne, effektiv og ikke minst miljkøvennlig marina som kan møte den moderne båteierens krav til service og sosiale tjenester i følge Jonny Nordquist på Orust Marina.   

Siden 1. januar 2008 har nye Orust Marina vært eiet av et aksjeselskap som igjen eies av cirka 10  kyst/hav- og båtglade, som er overbevist om att denne vakre odden, har alle muligheter til å utvikle seg til en enestående marina.

-Et arbeid vi gjør sammen med kommunen, kundene og alle andre som blir berørt av denne nysatsingen, sier Nordquist. Han skryter av kommunen som har vært veldig samarbeidsvillig, og som skjønner at kysten her har behov for flere båtplasser. Båtplassene skal i første omgang leies ut per sesong, men man ønsker å gå over til en innskuddsbasert ordning.

-De kunder som allerede har båtplass vil få fortrinnsrett til en permanent båtplass. Interessen er stor så de som måtte ønske seg en plass i den svenske skjærgården bør skynde seg å ringe, sier Nordquist.

Powered by Labrador CMS