Gartnerens drøm

Italienske Fashion kan få grønne fingrene til å klø, men under glassfasaden skjuler det seg luksus og komfort de færreste kan drømme om.

Publisert

Tenk deg denne båten i nordlige strøk. Stor plass innvendig og et stort glasstak som slipper inn dagslyset. Selv turer på seinhøsten kan gi en sommeropplevelse når solen viser seg.

God plass

Den nesten 27 meter lange luksusyachten gir plass for å ta med flere på overnattingstur med fire store kabiner, tre av dem med dobbelkøyer.

Vil du slappe av i sola er det to store solsenger, en forut og en akter. På hoveddekket er det også to store sofagrupper og en større sittegruppe og en luksuriøs førerplass.

Tar man en av leiderne til dekket nedunder kommer vi til kabinene, og alle har selvfølgelig hvert sitt bad. I tillegg er det et lite bad med toalett for gjester som ikke overnatter.

Båthus i yachten

Byssa finner vi også på samme dekk, med alt man trenger for å tilberede et måltid i stil med yachten.

Er båten for stor og havna for liten er det bare å slippe ut ankeret og åpne luka helt akter til det lille båthuset om bord, tilpasset en RIB. Det er ikke ut til at det italienske verftet har glemt noe på denne 88-foteren.

Yachen er motorisert to dieselmotorer på til sammen 4800 hestekrefter og overflatedrev som skal klare å dytte båten opp i 40 knop, ifølge produsenten.

Vokser fort

Fashion 88 følger for øvrig linjene til sin elegante storebror, aluminiumsbåten Fashion 116, på 35 meter.

Fashion Yachts Group ble etalbert så seint som i 2002, men har allerede rukket å bygge seg opp en kolleksjon på ni yachter, fra 55 til 196 fot!

Powered by Labrador CMS