Flott båt fra Skilsø

Skilsø 36 FB er blant båtene på Sjøen for alle som vekker størst oppmerksomhet. 

Publisert

Den lille sørlandsbedriften Skilsø har med Skilsø 36 FB utviklet en elegant og moderne familiebåt. Dekk og badeplattform er på samme plan, båten har brede nedsenkede dollbord, mye uteplass og en romslig og stor flybridge. Interiøret i denne flytende hytta har et stort volum, og plassfølelsen forsterkes av lyse, moderne og spennende materialer kombinert med funksjonelt design.

Skilsø har også gått litt nye veier med datastyrt formfresing og vakuumstøp, som blir en god dokumentasjon på at gammel byggetradisjon kan forenes med moderne produksjon og design. Skilsø har brukt bjørk til innredning i stedet for de klassiske tropiske treverkene. Båten virker gjennomtenkt ned til minste detalj, som egne dunker for kildesortering av søppel, og sentralstøvsuger.

På babord side når du kommer inn i båten, finner du salongen og på styrbord side det elegante pantryet. Salongen er lys og lekker, og minner i utforming mye om løsningene på tradisjonelle helårsbåter som Viksund, Skorgenes og NB Marine. Under salongen er det en forbausende romslig og elegant lugar. Forpiggen er også stor og lekker. Dusj og bad er på hver sin side av båten.

–  Vi har arbeidet i to år med å utvikle Skilsø 36 FB, og er veldig fornøyde med resultatet. Vi har ønsket å lage en moderne familiebåt med miljøvennlige løsninger. Dette har vært et stort løft for oss, sier daglig leder Espen K. Hanson i Skilsø Baatbyggeri til Båtliv.

Tekniske data om Skilsø 36 FB finner du her i batguiden.no

Powered by Labrador CMS