Ny Sealine med god plass

Publisert Sist oppdatert

Er du på utkikk etter en flybrigdebåt på 37 fot? Da kan Sealine F380 være verdt en titt.

Stikkordene er stor flybridge og mye plass under dekk. Basispris på 250.000 euro uten mva antyder en pris på under tre millioner kroner i Norge. Da får du mye båt for pengene.

De 37 føttene (11,4 meter) er godt utnyttet i høyden og bredden. Båten er designet etter siste mote, med stor flybridge og god plassutnyttelse under dekk.

På akterdekket er det en bred sofa med rygger som kan vippes. Brede trappetrinn på babord side fører opp til en stor flybridge med sittegruppe og solseng. Under dekk trer du inn en salong som minner om en liten stue. Førerplassen er på styrbord, mens du går ned en trapp til byssa på babord.

Videre forover er to lugarer og to bad. En gjestelugar på styrbord side byr på to senger. Rederlugaren forut har den obligatoriske dobbeltsengen og inngang til et rommelig bad.

Båten leveres med ulike motor-alternativer, fra doble Volvo Penta D4 på 260 hk hver seg, til doble D6 på 330 hk hver seg. Båten kan utstyres med joystick-styring. Ifølge Sealine skal toppfarten med de største motorene ligger rundt 33 knop.