film

Disse fem filmene er sett mest i 2016

Fra Atlanterhavskrysning med kurs mot Guyana - til vinter i småbåthavna i Holmestrand. Her er Båtliv-filmene som er mest sett i 2016.

Publisert Sist oppdatert

Vinterhavn i Holmestrand, vannscootertur ved Rakkebåene, en runde i Riva 63 Virtus, krysning av Atlanteren i en 14-foter - og Øyvind Lovens favorittbåter. Dette Båtliv-filmene som er mest sett i året som er gått.

 

5 på topp

Vinter i småbåthavna

Fra en tur på småbåthavna i Holmestrand en ettermiddag i januar. Vinteren er vakker, men i filmen er det også en trist påminnelse for denne årstiden. Filmen ble den som er mest sett på Båtlivs Facebookside for 2016.

Fra artikkelen på Båtlivs nettsider

 

Riva 63 Virtus

Selv med presseakreditering var det ikke barebare å komme seg om bord i Riva 63 Virtus. Etter en telefon til presseansvarlig som følger oss om bord kunne vi endelig sveipe over med kameraet i Rivas største åpne yacht.

Fra artikkelen på Båtlivs nettsider

 

Lovens favorittbåter

Årets flytende båtmesse på Aker Brygge er blitt enda mer veletablert. Båtmessen har mange spennende båtnyheter å by på. Øyvind Loven, kjent som komiker og programleder i Morgenklubbben, har valgt ut sine favoritter som du her kan bli bedre kjent med.

Fra artikkel på Båtlivs nettsider

 

Krysset Atlanteren i 14-foter

La oss skru historien tilbake til 1969. Finnene Seppo Muraja og Arto Kulmala lot seg merke at Marino Mustang alltid var båten som kom mest helskinnet gjennom de tøffe båtracene.

Hvorfor da ikke like så godt prøve å krysse Atlaneren?

Fra artikkelen på Båtlivs nettsider

 

Vannscootertur ved Rakkebåene

Rakkebåene koker, og flere av båtene som ligger i Stavern venter på at vinden skal roe seg. Vi sjekket forholdene sammen med Redningsselskapet, og fant etter hvert en alternativ destinasjon for vår vannscootertur.

Fra artikkelen på Båtlivs nettsider