Den 150 år gamle Telemarkskanalen møter den digitale fremtiden

Mobilapplikasjoner utvikles i stor fart for en-til-en kommunikasjon med reiselystne og nå lanserer Telemarkskanalen sin egen mobilapplikasjon.

Publisert

Ved å sende kodeord KANALEN til 2330 kan fritidsbåteiere og andre som vil oppleve Telemarkskanalen finne både inspirasjon til reisen og praktisk informasjon om alt fra mastehøyde, sikker slusing og drivstoffmuligheter langs kanalen. Oppdaterte værmeldinger fra yr.no er også koblet til.

 

Mobilnettsiden henter innhold fra web-versjonen av internettsidene til Telemarkskanalen  og Telemarkreiser med innhold som rutetider, opplevelser, muligheter for dagsturer og overnatting langs kanalen, historien, praktisk informasjon om slusene, kanalbåtene og mye mer.

 

Teknisk gjennomføres mye av dette med RSS-feed fra websidene som gjør at informasjon som oppdateres på nettsider med aktuelt innhold også oppdateres samtidig på mobilløsningen. Det vil derfor alltid være de siste nyhetene og aktualiteter som lastes ned på mobilen til vanlig SMS-takst.

 

Løsningen omfatter også en enkel SMS-konkurranse med premier som refusjon av sluseavgift for hele kanalturen for de som reiser med småbåt og muligheter for kanaltur med rutebåt og overnatting på eventyrhotellet Dalen Hotel.

 

Løsningen ble lansert i forbindelse med kanalbåtsesongens åpning forrige lørdag.

 

Powered by Labrador CMS