Båtglede i vinterlys: Norske linjer ga robust polakk

Med noen små justeringer av interiøret kan den aktive norske båtbrukeren se frem til en båt som dekker de fleste behov. I tillegg er den meget flott å se på. Skrog og linjer til nyheten Galia 650 HT har nordmannen Geir Arnestad stått for.

Publisert

Galia 650 HT henvender seg til et bredt publikum, med størst vekt på dem som liker å ferdes på vannet gjennom hele året. Sportsfiskere, dykkere og aktive familier som setter pris på friluftsliv knyttet til sjø og båtliv er den klare målgruppen for denne båten. Med andre ord en allround- eller universalbåt. Vi testet denne sammen med Fisches andre nyhet, Sting 700 Weekender. En type båt som bygger på samme konsept, men som fremstår som en enda mer rendyrket familievennlig båt.

Helårsbåten

Galia 650 HT er en lukket helårsbåt hvor det er lagt spesielt stor vekt på skrogets utforming og egenskaper for å få frem optimale sjøegenskaper for røffe norske forhold. Kanskje ikke så rart når båten i sin helhet er tegnet av den anerkjente norske båtkonstruktøren Geir Arnestad, i tett samarbeid med Fische Marine AS. Dette merket vi også godt på kjøreegenskapene. De var over middels, for å si det sånn. Skarp v-bunn som holder hele veien til akterskipet. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS