SATSER CHARTER: Nina Zaborowski hos Giramar i Leangbukta.

Frister med utleie i Oslofjorden og Skagerrak

På verdens største båtmesse finner vi Giramar Charter som har satt seg som mål å få båtfolk fra andre land til Oslofjorden og Skagerrak.

Publisert Sist oppdatert

I oktober 2018 tok Giramar i Leangbukta i Asker over agenturet på Linssen fra Nederland. Linssen er solide ståltåber i størrelsen fra 30 til 50 fot, og med dette agenturet følger også mulighet for charter. Linssen har nemlig et omfattende nettverk av båter som kan leies i store deler av Europa, også kalt Linssen Charter Europe.

På standen til Linssen Charter Europe treffer vi på Nina Zaborowski fra Giramar.

– Vi har allerede fått interesse for å komme til Norge og leie båt, sier Zaborowski fra messestanden. Dette er en stor stand med representanter fra alle de aktuelle land.

PÅ BOOT: Her blant mange andre land, representerer Nina Zaborwski Norge, på pult sammen med Finland.

– Båten vi leier ut hjemme i Norge er Linssen GS 35.0 AC, forteller Zaborowski. Dette er en båt som egner seg for fire til seks personer på tur. I tillegg har Giramar Charter tilgjengelig enBeneteau Oceanis 35.1 seilbåt. Av stedene som markedsfører for de mange besøkende på Boot Düsseldorf er Oscarborg, Flatskjæra, Middagsbukta, Stauper og Aker Brygge. I tillegg er Stavern også tatt med om man vil legge turen lenger. Etter hvert vil Giramar foreslå flere reiseruter langs kysten.