Boot 2018

Princess gir lyd fra seg

Helt nye Princess S 78 er en elegant båt med nytt lydsystem fra Naim.

Publisert Sist oppdatert

Boot, Düsseldorf

Lekkert interiør og elegant lyssetting har lenge vært vektlagt av produsenter av luksusbåter. Nå satser Princess også på utstøkt lyd. I halvannet år har den engelske båtprodusenten samarbeidet med Naim lydsystemer om å utvikle god lydopplevelse i nye Princess S 78. Lyden kan styres separat i hver enkelt rom om bord.

–      Lyd er en viktig del av våre sanselige opplevelser, men i båter har ikke lyd vært prioritert så høyt. Med vårt anlegg lyder det som om favorittmusikeren spiller på akterdekket, sier Simon Drake, som er blitt kåret til en av Storbritannias topp gründere.

Naim har lenge samarbeidet med Bentley, og det er gjennom dette samarbeidet de også har fått Princess på kundelisten. Båtliv går om bord i den utstilte båten med lette toner dansende rundt ørene.

Sittegrupper

Princess S 78 er en rask og luksuriøs båt. To MAN V12 på 1900 hk hver seg sørger for toppfart på 39 knop, som er mye for en 49,5 tonn tung båt.

Båten har tre dekk: Flybridge, hoveddekk og nedre dekk. På flybridgen er det en stor salong og wetbar. Her er det virkelig god plass.

Utvendig en etasje ned er det også rikelig med plass: På akterdekket er det to store solsenger samt en salong, og på fordekket er det både sittegruppe og solsenger.

Rederlugar

Innvendig er det mørkt treverk og hvite salongputer. Byssa er smart plassert på babord rett innenfor skyvedøren i bakveggen. Sofaene er litt nonsjalant plassert i ulike vinkler. Førerplassen med mørke seter og sort dashbord er hevet litt opp fra salongen på styrbord side.

På nedre dekk er det fire kabiner med hvert sitt bad. Rederlugaren er gedigen og ligger under salongen. Her finner vi sofagruppe, skrivebord og stort bad. På styrbord side og forut er det også kabiner med dobbeltkøyer, mens det på babord er en lugar med to single køyer.

Båtliv har ennå ikke fått innhentet pris på den nye båten.