Leder

Sommeridyll på Svenner
Sommeridyll på Svenner

Sammen for båtfolket

Velkommen til et nytt år og et nye nettsider! Båtmagasinet og Båtliv har slått seg sammen.

Publisert Sist oppdatert

To gode båtblader er dermed blitt til ett enda bedre båtmagasin. Dette er gode nyheter for abonnenter og annonsører. Abonnentene får nå tilgang til mye mer lesestoff.

Som abonnent eller løssalgskjøper bidrar du til at våre journalister også i framtiden kan reise land og strand rundt og gi deg nyttig informasjon og inspirerende lesestoff om båtlivet. Vi lover å teste og undersøke båter og utstyr for å gi våre lesere grunnlag for gode valg. Og vi vil tipse om havner og opplevelser, fortelle de gode historiene fra båtlivet, med ord, bilder og video, og gi deg råd om vedlikehold og reparasjoner. Målet vårt er å gjøre om stadig flere folk til båtfolk. Oppgaven er å informere og inspirere leserne til et trygt og godt båtliv.

Enten du har abonnert på Båtmagasinet eller Båtliv, vil du få mye av det samme innholdet som før, skrevet, fotografert og filmet av de samme journalistene. Atle Knutsen fortsetter som redaktør av Båtmagasinet. Han blir av enkelte omtalt som båtlivets Henrik Ibsen, og vil fortsette sitt utrettelige arbeide med å formidle kunnskap og spre båtglede. Redaksjonssjef Jørn Finsrud skal videreutvikle nettjournalistikken og videosatsingen, til glede for nye og gamle lesere. Undertegnede er ansvarlig redaktør, og lover å møte leserne med godt innhold uansett hvordan de orienterer seg i medieverdenen.

I løpet av første halvår slår vi også sammen nettsidene batliv.no og batmagasinet.no. Båtlivs abonnenter kan logge seg inn med epostadresse og passord og lese alle artiklene som har stått på trykk i bladet siden 2006. Dette artikkelarkivet får nå også Båtmagasinets abonnenter tilgang til når de er registrert på kundekortet med epostadresse.

I første omgang er det Båtlivs arkiv som ligger tilgjengelig på nett, men planen er å legge ut også de mange gode artiklene fra Båtmagasinet gjennom mange år. Da får du tilgang til Nordens største artikkelbase med båttester, havnereportasjer og gjør-det-selv-artikler. Du kan oppdatere deg om båtlivet på PC, lesebrett og mobil, og du vil selvsagt også få magasinet levert hjem som før. Vi kan med hånden på hjertet si at magasinet ikke blir noe dårligere enn det du er vant til.

Nå jobber nemlig Norges beste båtjournalister sammen om å holde deg oppdatert om båtlivet. Vi gleder oss til ferden videre sammen med deg.

Godt nytt år!