Nor-Tech 298

NOR-TECH 298
60 KNOP: Nor-Tech 298 er laget for fart.
FULL KONTROLL: Det mangler ikke på utstyr.
AKTERDEKK: Vil du stenge av ut mot badeplattformen er det også mulig.
KRAFT OG DESIGN: 600 hester som blir lagt merke til.
NOR-TECH 298
TESTER TIL DET YTTERSTE: Vi hadde Christian Zaborowski med oss om bord for å teste ut båten.
KOBBERBRUN: Båten har kobberbrune detaljer.
ENKELT: Soveplass for to.

Påkostet og suveren skjærgårdsjeep

Nor-Tech har tatt med seg mye av erfaringen fra raske og sjøsterke båter, og bygget en 29 fots skjærgårdsjeep som vinner både kjøreopplevelsen og nachspielet.

Publisert Sist oppdatert

Nor-Tech 298 er en skjærgårdsjeep som har det aller meste, både av gode løsninger og kjøreegenskaper, om du er ute etter det sportslige. Dette er en båt du også kan få betydelig stylet, hvis det er oppmerksomhet du er ute etter.

Testbåten vi tar ut i Ytre Oslofjord en junidag, er stylet med det produsenten kaller Mango Rango, og er delvis kobberbrun, og har to spesiallakkerte utenbordsmotorer, hvite med oransje detaljer. Men nå som vi har vært inne på stylingen, må det sies at kundene kan tilpasse båten slik de ønsker den selv, med eller uten fancy fartsstriper. Men båten er mye mer enn styling. Nor-Tech har i det hele tatt klart å lage en veldig god skjærgårdsjeep, selv om den er betydelig dyrere enn de aller fleste skjærgårdsjeep-modeller på markedet. Selv om den har 600 hester på hekken, som sparker deg av gårde i 60 knop, er det også lagt vekt på sikkerhet og komfort. Nor-Tech 298 er en trygg familiebåt. Om bord er det ingen skarpe kanter. En liten pjokk som skulle være så uheldig å snuble mot skrogsiden, vil ”slå seg” på en polstret overflate. Det er høyt fribord, men testbåten hadde ingen stengsel ut mot badeplattformen. Derimot er det fritt frem for den som bestiller ny båt å velge om man vil ha stengsel eller ikke, så her er det opp til kjøperen hvor godt det skal sikres for de minste om bord. Den norske forhandleren forteller at det også er mulig å velge en luke på den ene siden og fiskekum på den andre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER