Jeanneau 755 Marlin

Jeanneau Marlin 755
NYTE: Marlin 755 skal nytes om du bruker den til fiskebåt eller familiebåt.På fordekket er det laget en liten sittegruppe for fire personer.
Praktisk: På grunn av døren i akterveggen er det valgt en enklere sitte-løsning bak i «fisker- versjonen».
Orden: Her er det orden i sysakene, men vi påpekte at de snarest måtte montere doble slangeklemmer på skroggjennomføringene.
Gå rundt: Det er trygt å bevege seg rundt i Marlin 755. Høye fribord og gode rekker gjør dette til en bruksvennlig båt. Vi savnet likevel griperekker på siden av taket oppe.
Soveplass: Dobbeltkøyen foran i Marlin 755 byr ikke på noen luksus, men det er bedre enn å ligge i telt på land.
Sidedører: Det er dører på begge sider av begge utgavene av Marlin 755. Fint når man skal hjelpe til ved tillegging eller bare ønsker å stikke hodet ut for å følge med.
1mf755marlin3quartarfentre

Prøvekjørt: Jeanneau 755 Marlin. Herlig liten tøffing

Det popper opp med Targa-kopier. Nå er det franske Jeanneau sin tur. Nyheten Marlin 755 kommer til å slå ned som en prisbombe i det norske markedet. Det hjelper at båten er sjøsterk og ser bra ut. En herlig blanding av arbeidshest og turbåt.

Publisert Sist oppdatert

Vi har vært i Frankrike og prøvekjørt det som kan bli en stor hit på det norske markedet. Marlin 755 er blitt en virkelig SUV of the seas, eller mini-targa om du vil. Prisen vil garantert spenne ben på det meste. Hva du får? En av markedets tøffeste helårsbåter med plass under tak til både en dobbeltkøye, toalett, bysse og flere passasjerer.

Mange har ventet på oppfølgeren til den mindre Jeanneau Marlin 6 som kom for to år siden. Med Marlin 755 leverer Jeanneau en båt som gir virkelig mye og bra båt for pengene. Med en startpris på cirka 270 000 pluss motor, får du en sportslig og sjøsterk «sjark» som tåler brukere med fiskeslo på nevene, eller høye hæler for et rendezvous på Aker brygge. Eller sagt på en annen måte. Den egner seg både som arbeidshest og turbåt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER