Rana R-540 SL

RANA R-540 SL
STOR KAPASITET: R-540 SL kan frakte stor last uten at det rause fribordet utfordres, og uten at det kreves allverden av motorkraft.
PRAKTISK: Splitt-lanterne er ingen optimal løsning ? men unektelig praktisk. Manglende fôring på kabelgjennomføringen var mindre bra.
DETALJ: Kombinert stuerom og sittebenk foran konsollen er en fin detalj. Men hvor lenge holder de naglete hengslene ved røff bruk?
GARNVENNLIG FORTØYNING: Ordinære kryssholt kan ettermonteres.

Ranas nye sjøtraktor

Rana Plasts nye altmuligbåt R-540 SL er en ekte sjøtraktor – som slett ikke mangler sportslige egenskaper.

Publisert Sist oppdatert

Rana har i flere tiår vært kjent for solide og sjøsikre no-nonsense-båter, og WA-modellen R-540 SL føyer seg pent inn i rekken. Dette er ifølge fabrikken en enkel og rimelig sports- og bruksbåt som skal plane selv med en 30-hester, og vekten på små 320 kilo gjør at R-540 SL også er lett å trekke på land og frakte.

Kombinasjonen av relativt lav vekt, stor lastekapasitet, moderate motorkrav og nordnorsk sjøsikkerhet gjør nybåten fra den tradisjonsrike fabrikken på Hemnesberget til en utfordrer til populære altmulig-båter som Øyen 530 F. Med unntak av «rimelig»– for direkte billig er ikke modellen – tyder alt på at Rana har sine ord i behold.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER