Velkommen til Båtmagasinet

Båtmagasinet er en av Skandinavias ledende merkevarer innen båtlivet, og består av papirmagasin, nettsiden batmagasinet.no, Båtmagasinet-appen og ukentlig nyhetsmail.

Utgiver

Båtmagasinet utgis av Norsk Maritimt Forlag, som også utgir Norske Gjestehavner, SEILmagasinet og leverer innholdet til VG Båt.

Norsk Maritimt Forlag har ni faste medarbeidere og flere frilansere. Utgiver i Norsk Maritimt Forlag er Ole Henrik Nissen-Lie. Styreformann er Ole Henrik Nissen-Lie.


Org.nr: 968 640 860

Adresse:
Billingstadsletta 17,
N-1396 Billingstad, Norge

Kontakt:
post@batmagasinet.no
Tlf: 66 76 49 50

Båtmagasinet byr på Europas største samling av nyttige og inspirerende båtartikler. Vi vil hjelpe leserne til et trygt og godt båtliv. Visjonen er å være båtfolkets venn.

Vår journalistikk

Vi er medlem av Fagpressen og publiserer på grunnlag av Redaktørplakat og Vær-Varsom-Plakat. I praksis innebærer dette at vi skiller klart mellom journalistikk og markedsføring. Redaksjonen skriver for leserne.

Vi tester båter, undersøker utstyr, gir turtips, formidler sjømannskap og lager reportasjer fra båtlivet langs hele kysten. Journalistene forteller historiene fra båtlivet med tekst, bilder og video i mange kanaler.

Båtmagasinet og Båtliv er blant landets eldste båtblader. I 2020 slo vi oss sammen til én publikasjon. Vi publiserer daglig nye artikler på nett, og nye magasiner kommer ut på papir og digitalt nesten hver måned. Alt innholdet vårt med nyttige og inspirerende artikler fra og med 2006 er tilgjengelig digitalt for premium-abonnenter.

Her finner du oss

Du kan kjøpe Båtmagasinet i kiosker i Norge og Sverige. Premium-abonnenter får Båtmagasinet levert hjem. Digitalt er vi å finne på batmagasinet.no (batliv.no) og i Båtmagasinet-appen i App Store og Google Play.

Mange følger Båtmagasinet på Facebook og Youtube. Vi er også med i Aftenposten-appen Magasin+.

Våre lesere

Tre av fire lesere av Båtmagasinets lesere har ledende stillinger, og du finner mange innen bransjene olje og energi, Bygg og anlegg, IT og telekom og Industri. Ifølge Gallup har magasinet ca 131.000 lesere i snitt per utgave i 2022. Batmagasinet.no har over en million (unike) brukere på årsbasis og ca tre millioner sidevisninger.

Ta kontakt med vår kundeservice om du har ytterligere spørsmål.

Kundeservice

Kundeservice er åpen mandag til fredag fra kl 09 til 15.
Epost: kundeservice@batmagasinet.no.
Telefon: 66 76 49 50 (tast 1)