Båtmagasinet byr på mye digitalt innhold som hjelper abonnenter til et trygt og godt båtliv .
Båtmagasinet byr på mye digitalt innhold som hjelper abonnenter til et trygt og godt båtliv.

Bedre service for våre abonnenter

Båtmagasinet er oppe med ny abonnementsløsning som vil gi bedre service til våre abonnenter.

Endelig er vi oppe med nytt abonnementssystem med innlogging for lesing av plussartikler og kjøp av abonnement på nett, etter nedetid i forbindelse med bytte av system.

Vår nye leverandør heter MediaConnect, og leverer abonnementssystem til velkjente mediebedrifter som Egmont, Aller og Hegnar Media. Her blir dine data godt ivaretatt i henhold til gjeldende personvernregler (GDPR).

Abonnentene får nå en mer oversiktlig Min Side-funksjon med bedre muligheter for self-service. Her kan man oppgradere eget abonnement eller gi bort gaveabonnement.

Det er nå mulig å kjøpe abonnement på nett igjen, og få tilgang til mange fordeler i tillegg til alt det gode innholdet som kan hjelpe deg til et trygt og godt båtliv.

Se fordeler og bli abonnent her 

Innhold

I løpet av høsten vil det også bli én og samme innlogging til plussartikler og magasinarkiv, slik at det blir enda enklere å få tilgang til vårt omfattende innhold med tester av båter, tips om båtturer og havner, praktiske gjør-det-selv-artikler, nyttige saker om sjømannskap og inspirerende reportasjer fra båtlivet. Kort sagt, det blir enda enklere å få tilgang til alt innholdet som gir deg inspirasjon og hjelper deg til et trygt og godt båtliv.

Se magasinarkivet her

Enkelte ettersendinger av tidligere blader er noe forsinket, men vil bli effektuert i løpet av den kommende uken. Vår hoveddistributør har kun siste utgave på lager, og vi minner om at uteblitte blader meldes inn snarlig. I den nye løsningen kan du gjøre dette enkelt på Min side.

Se utgivelsesplanen for 2023 her

Ta kontakt med oss på kundeservice@batmagasinet.no dersom du har spørsmål, kommentarer eller innspill til Båtmagasinet.