Båtmagasinet-TV nr. 4/2021

Båtliv med kontraster

Erika Krøvel er i gang med stort yacht-prosjekt. Samtidig nyter Torbjørn Huru det enkle båtlivet med tradisjonsrike trebåter. Dette er noen av temaene når Båtmagasinet går live onsdag klokken 14.

Nytt nummer av Båtmagasinet er ute hos abonnentene og er kommet i salg i butikkene. Det betyr at det også er tid for livesending med Båtmagasinet. Noen av temaene er hentet fra siste nummer som nylig er kommet til abonnenter og butikker. Fra artikler vil du få utvidede videointervjuer og diskusjoner.

Temaene for sendingen er mange. Båtmagasinets redaktør Atle Knutsen har vært på reportasjetokt på Nord-Vestlandet og har snakket med Erika Krøvel som er i gang med et spennende yachtprosjekt. Knutsen har også intervjuet Torbjørn Huru som dyrker det enkle båtlivet i tradisjonsrike færinger, som også forteller om gleden trebåtene gir ham. I tillegg skal vi snakke om sjømannskap, for ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie har erfart at ikke alle synes det er like enkelt med hva som egentlig er styrbord eller babord.

Vi holde oss til båtlivets ytterpunkter når vi snakke om motorvalg til båten. For hva er egentlig best, utenbords eller innenbordsmotor? Under sendingen kan du også stille spørsmål via kommentarfeltet på Båtmagasinets Facebookside. Ole Henrik Nissen-Lie og Atle Knutsen svarer deg på direkten.

Se sendingen øverst i artikkelen