Det skjer sommeren 2017

Sommertid O`hoi!

Sol, salt mat og feststemning venter deg langs kysten i sommer. Her er oversikten over de viktigste festivalene du kan komme til med båten.

Publisert

Har du båten i Oslofjorden, trenger du ikke å reise langt for å komme i festivalstemning i sommer. Allerede 26. mai er det duket for kulturfestival og DDE-konsert i gamle ærverdige Vollen i Asker. Den samme helgen er det middelalderfestival på Akershus festning, mens uka etter braker det løs med liv og røre på Aker brygge i oppkjøringen til Færderseilasen. Den første helgen i juni inviteres trebåtfolket til den tredje utgaven av Hurum trebåtfestival i Sætre.

I midten av juni kan du velge mellom sjømatfestival og Vamp-konsert i Vollen, og Norwegian Wood i Frognerparken, mens Oslo Pride-festival setter en foreløpig feriepause for festivalsommeren i hovedstaden 2. juli.

Er du på vei ut av fjorden sankthanshelgen, kan du få med deg Midsummer Yoga festival på Filtvet. Styrke- og balansetrening utendørs under fyret gir en god start på ferien for de fleste, enten du feriere i båt eller hytte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS