Prøvekjøring av verdens råeste daycruiser

Båtliv 6 er i salg denne uka. Her kan du lese om nye Cormate Chase 34, drømmebåter som inntar Norge og om ekteparet som tok sommerferien i åpen båt langs Helgelandskysten.

Publisert Sist oppdatert
Båtliv 6 byr på mye godt lesestoff.
Båtliv 6 byr på mye godt lesestoff.

I Båtliv 6 finner du mye nyttig og inspirerende lesestoff for alle båtinteresserte. 

Les om Europas beste båter, ifølge ledende båtjournalister fra mange land. De har valgt seg ut 24 båter i ulike størrelser, som de mener er de beste båtene på markedet nå.

Les: Nominerte til Årets Båt i Europa

I sommer dro ekteparet Anine Lampe og Eivind Gjemdal på båttur fra Trondheim til Bodø i en åpen Buster. De sov tidvis i telt i naturhavner og tidvis i land på pensjonat og rorbuer. 

Les: På ferietur langs Helgelandskysten

 

Miriam Lefdal har tatt over roret i Dreamline Yachts. Hun satser i luksusmarkedet med båtsalg og charter. Hør hennes oppfatning av båtlivet.

Les: Ung dame med store planer

 

Ferretti lanserte nylig luksuscruiseren Ferretti 670. Første byggenummer går til Norge, og Båtliv fikk prøvekjøre båten.

Les: Luksusyachter inntar Norge

 

102 år gamle M/Y «Faun» er kanskje Norges lekreste lystbåt. En gang var det leketøyet for nå sigardampende skipsredere på tur med elskerinner. Nå er båten restaurert og tar ombord betalende passasjerer. 

Les: Den perfekte lystbåt

 

Liker du raske og pene båter? I denne utgaven har vi prøvekjørt nye Cormate Chase 34, som kanskje er verdens råeste daycruiser. Toppfart med største motor er 80 knop, og båten byr på elegant komfort.

Les: Elegant råtass for den kresne

 

Vil du bruke vinteren til å pusse opp båten? Vi har snakket med en veteranbåteier som gir gode råd om lakkering av trebåt.

Les: Slik lakkerer perfeksjonisten

 

Svenske Nimbus lanserer nå en rekke nye modeller. Vi har prøvekjørt Nimbus W9, som på mange måter er den perfekte weekender.

Les også: Moderne weekender med klassisk eleganse

 

Du finner mange flere artikler i Båtliv 6. Blant annet presenterer vil den nye Princess-modellen med foiler. Se alle artiklene her

 

 Visste du at magasinarkivet vårt inneholder tusenvis av artikler, som alle digitale abonnenter har fri tilgang til? Alt innholdet er tilgjengelig her på batliv.no og i Båtliv-appen i App Store og Google Play.

Se hele magasinarkivet vårt her.