batmagasinetipad2020
batmagasinetipad2020

Vi styrker vår digitale satsing

Nå slår sammen vi sammen Båtliv og Båtmagasinet til én nettside, og har valgt et nytt publiseringssystem for å gi deg en enda bedre digital opplevelse.

Ved inngangen til 2020 overtok Båtliv Båtmagasinet. Bladene er slått sammen under tittelen Båtmagasinet, og nå slår vi sammen nettsidene. I dag lanserer vi nettsiden i en ny og forbedret versjon, som blant annet gir deg hurtigere nedlasting av artiklene.

Vi samler også tidligere utgaver av både Båtliv og Båtmagasinet i vårt omfattende arkiv som inneholder bladutgaver helt tilbake til 2006, som alle abonnenter med digital tilgang får fri adgang til. Er du på jakt etter bruktbåt? Da kan du søke på nett i hundrevis av tester som vi har gjort de siste 15 årene. Skal du på tur? Da kan du laste ned havnereportasjer på lesebrettet før du kaster loss. Står du på slippen og lurer på hva plastpest er? Da kan du søke opp våre saker på mobiltelefonen.

Allerede nå kan også Båtmagasinets fullt betalende abonnent få tilgang til hundrevis av tester, gjør-det-selv-artikler, havnetips og reportasjer på www.batliv.no (www.batmagasinet.no). Abonnenter kan logge seg inn med eposten sin og trykke på «få passord» for å komme i gang med søke i et artikkelarkiv med magasinartikler som går helt tilbake til 2006.

Leserne

Atle Knutsen fortsetter som redaktør av Båtmagasinet, mens Jørn Finsrud får konsentrere seg mer om å lage godt innhold og gode videoer for nettsiden.

–Vi ønsker å møte leserne der vil møte oss, enten de vil oppdatere seg på mobilen på bussen, eller vil laste ned havneartikler på lesebrett, ønsker å oppdatere seg om siste nytt fra båtlivet på PC-en eller vil slappe av med magasinet i godstolen, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.

–Med Atle Knutsen på laget styrker vi journalistikken og kan lage flere grundige og nyttige artikler og inspirerende reportasjer. Vi får også frigjort tid til å lage flere videoer og formidle de gode historiene fra båtlivet i sosiale medier, fortsetter han.

Som abonnent eller løssalgskjøper bidrar du til at våre journalister også i framtiden kan reise land og strand rundt og gi deg nyttig informasjon og inspirerende lesestoff om båtlivet. Vi lover å teste og undersøke båter og utstyr for å gi våre lesere grunnlag for gode valg.  Og vi vil tipse om havner og opplevelser, fortelle de gode historiene fra båtlivet, med ord, bilder og video,  og gi deg råd om vedlikehold og reparasjoner. Oppgaven vår er å informere og inspirere leserne til et trygt og godt båtliv.

Velkommen til nye Båtmagasinet Båtliv.

 

Ole Henrik Nissen-Lie, Atle Knutsen og Jørn Finsrud.
Ole Henrik Nissen-Lie, Atle Knutsen og Jørn Finsrud.