NB Ardea 34

Godt norsk

Lanseringen av Ardea 34 er blitt utsatt nesten ett år, og båten er blitt perfeksjonert. Men var det verdt å vente på? Svaret er definitivt ja!

Publisert Sist oppdatert

Det første vi legger merke til når vi får se Ardea 34 i vannet, er den oversiktlige førerposisjonen med utsyn uten dødvinkler. Når vi setter oss i førersetet får vi bekreftet at utsikten er upåklagelig. Instrumentpanelet er ryddig, og man sitter godt. Selskap av medpassasjerer kan man også ha. På babord side vippes seteryggen bakover og vi har en komfortabel plass for sidemannen. Vi legger merke til at Marex sin 35-foter har mange likheter med Ardea 34 innvendig, og seteryggen er en av dem. Forskjellen er at den her er avrundet, slik at man kan sitte avslappet med ryggen mot hjørnet og ha kontakt med føreren. Skal vi sitte rundt spisebordet vipper vi seteryggen tilbake.

– Vi har tatt spesielt hensyn til at alle skal sitte like komfortabelt rundt bordet, og alle skal ha god sjøutsikt, forklarer markedssjef Ronny Haugland. Vi tviler ikke på at de har lykkes med dette målet. I tillegg til panoramautsikten er det to store skyveluker som slipper inn lys fra hardtop.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER