Akterdekkprat om litt av hvert.
Nytelsesfestivalens representanter ankommer Båtlivs reportasjebåt.

Kortreist nytelse og seksuelle tenningsmønstre

Eikelibåten "Nytelsen" kom på overraskelsesbesøk til Båtliv i går kveld i Grimstad. Heldigvis hadde vi ikke slått av kameraet etter den ordinære akterdekkpraten.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Båtliv fikk overraskelsesbesøk av Eikeli-båten "Nytelsen". Her er det Ingunn Hetltne som holder båten unna naboen til Båtliv.Foto: Karina Muggerud.

Grimstad;

Vi var akkurat ferdige med den daglige akterdekkpraten da en lekkerbisk av en  rivalignende båt med lysegrønt skrog kom tøffende inn til plassen vår og lurte på om de kunne legge til for en kort stund.

Børre Githmark, Lars Næss, Frode Gorsteh og Ingunn Heltne var ute på kveldstokt for å dele ute løpesedler for Nytelsesfestivalen, som arrangeres i Grimstad gjestehavn den første helgen i august hvert år.

Som seg hør og bør inviterte vi gjengen om bord, og Børre og Lars hoppet opp på akterdekket på Båtlivs Marlin 855, mens de to øvrige ble om bord i "Nytelsen" for å passe båten.

– Nytelsesfestivalen er en lokal festival, med fokus på kortreist mat og underholdning for stor og små, forteller Børre.

På programmet står blant annet ansiktsmaling, ballettdans på brygga, tegnekonkurranse, og en rekke konserter.

Det blir også foredrag om seksuelle tenningsmønstre ved Almås og Benesta, legger gutta til.

– Jeg hørte på foredraget i fjor, og i følge min bedre halvdel hadde jeg godt nytte av det, flirer den ene av dem..

Idéen om en Nytelsesfestivalen ble unnfanget på Apotekergården av Paal Malde, Mai Vad, Esben Esther P. Benestad, Elsa Almås, Kjetil Jørgensen og Hans Petter Klemmetsen.

Visjonen var at det er mange ting man kan nyte på Sørlandet, og spesielt i Grimstad på tampen av sommeren, når nettene begynner å bli mørke, men fremdeles er varme!

Følg oss på Facebook og se flere bilder fra sommertoktet.

Hør gutta fortelle live om nytelseshelgen i Grimstad i august: