Askeladden P66 Multi-modulbåt

Med sin nye P66 Multi tilbyr Askeladden en stor åpen båt, som basert på moduler kan utvides til en komplett styrhusbåt tilrettelagt for fritid, fiske og andre maritime oppgaver.

Publisert Sist oppdatert

Askeladden premierereviser modulbåten P66 Multi under "Båter i Sjøen" i Sandvika. I sin enkleste utgave er P66 Multi en kraftig, åpen skjærgårdsjeep med ekstra stort dekksareal.

Det doble styrekonsollet kan plasseres der det er ønskelig: Akter eller forut i båten. Videre kan P66 Multi påbygges med moduler etter behov. Det finnes en rekke tilleggsvalg som kan gjøre den til en godt utstyrt styrehusbåt med fisketank, garn- og teine løfter m/arbeidskonsoll, diesel varmer, spyletoalett, dekkspyling, baugpropell og flere andre utstyrsenheter.

-Brukerne av P66 Multi vil være opptatt av at båten takler praktisk oppgaver, enten det er snakk om transport, fiske, oppdrett eller andre maritime aktiviteter. I dette markedet er P66 Multi med sin unike fleksibilitet og tilpasningsevne et ideelt alternativ, sier Lei Bergaas i Askeladden.

Båten er egnet som en kraftig skjærgårdsjeep med stor lastekapasitet. Samtidig er dette en båt beregnet for hobbyfiskeren, og den er spesielt tilrettelagt for de som driver med leppefiske.

P66 kan utrustes med 200 l eller 500 l fisketank med kraftig sirkulasjonspumpe. Lokket på den største tanken kan tilpasses sorteringsbehov for leppefisk.

Båten har 5 store luker i dørken som gir ekstra gode muligheter for å plassere utstyr og last under dekk.

-I et marked der fokus i stor grad har dreid vekk fra luksuriøst utstyrte båter med teakdørk, forniklet utstyr, kostbare tekstiler og lignende – så er P66 Multi et mer ærlig og tidsriktig båtkonsept, sier Bergaas i en pressemelding.