Arronet 24 5 CX

Tåler stryk: Arronet 24 5 CX er en tvers igjennom god båt som tåler det meste, og som virker større enn sine 24 fot.
Elsker båter: Carolina Linderhav lever med båter hele døgnet. Fra sin base på Svartskjær Marina i den gøteborgske skjærgården selger hun og mannen de robuste advokat-prammene.
Bra sittekomfort: I denne litt mer eksklusive CX-utgaven leveres Arroneten med luftdempede stoler. Burde vært obligatorisk i alle båter, spør du oss.
Farvel: Klar for skjærgården.
Brannslukker: Brannslukkeren er lett tilgjengelig. Bra!

Arronet 24 5 CX: Robust advokatmat

Den svenske båtprodusenten Arronet feirer i år 20-årsjubileum. Hva passer vel da bedre enn å introdusere båtmodell nummer 20? Arronet 24 5 CX er blitt en velbygget og særdeles sjøbestandig jubilant.

Publisert Sist oppdatert

Tallet 20 har tydeligvis en betydning for brødrene Niklas og Håkan von Arronet. I tillegg til at de feirer båtmodell nummer 20 og har drevet i 20 år som produsenter, har de også 20 ansatte i sine lokaler ved Östhammar, ikke langt fra Uppsala og Stockholm. Utvalget av båter spenner over et spekter fra 18 til 35 fot. Alle båter bygges for hånd, i et nygammelt verft som ble innviet i 2006. Fordi all produksjon foregår på samme sted, tilbyr Arronet kundene å komme med innspill til egne løsninger i sine båter.

Båttypen har foreløpig ikke noen forhandler i Norge, men tar du kontakt med Carolina Linderhav på Svartskär Marina utenfor Göteborg, er hun mer enn villig til å hjelpe med et salg til eventuelle norske interessenter. Det finnes allerede mange Arronet-båter i Norge. De fleste av dem brukes til utleiebåter gjennom fiskereise-arrangøren Nordic Sea Angling.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER