St.Cruz - nå med tre kabiner

Fra høsten 2010 vil både Viksund 340 St Cruz, og Viksund 360 St Cruz kunne leveres med tre faste kabiner som et ekstravalg.

Publisert Sist oppdatert

Denne løsningen er veldig praktisk, og kan gjøres uten større inngrep i båten overhodet. Rederlugaren vil forbli uforandret, det samme gjelder gangen nede, og ikke minst det kritikerroste baderommet med tilhørende lukkbart dusjrom, skriver Martin Viksund i en pressemelding.

Det eneste "inngrepet" som gjøres i båten er at den store minikabinen seksjoneres, hvorpå langsgående køy, og tverrsgående køy deles av med skott. Den langsgående køyen vil også gjøres noe bredere med en slik løsning.

-Det som vi mener gjør en slik løsning så bra er at denne er veldig fleksibel. Den kan ettermonteres på leverte båter, og den kan monteres på nye båter. Den kan imidlertid også enkelt taes bort dersom behovet dkulle falle bort, skriver Viksund. 

Overkøy gjøres noe bredere, mens underkøy beholdes uenadret. Resten av den tradisjonelle minikabinen forblir uendret med små tilpasninger i forhold til ekstra skap.
En slik løsning åpner også opp for seks faste køyplasser fordelt på tre lugarer.

Vi ser for at oss en slik løsning vil være en ideell løsning for småbarnsfamilier, og familier med tenåringer som ønsker å beholde disse med på ferie i båten lenger. Også for familier uten barn, som rett og slett ønsker en bod til å stuve vekk ting kan dette være en alternativ løsning. Fordelene med denne løsningen er uansett at den er fleksibel i form av at den er enkel og montere/demontere, og at den ikke gjør noen inngrep i båten forøvrig. 

www.viksund.no