Sporty X-faktor

Er du sporty, opptatt av komfort og liker oppmerksomhet? Da kan dette være båten for deg. (24.07.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Nederlandske ND Marine presenterer i august det de selv kaller neste generasjons RIB-båter, og mener at de med sin luksus-RIB nå har revolusjonert markedet. RIB-en skal være ypperlig for de som liker vannsport som wakeboard og vannski, men samtidig innfri kravene til de som setter komfort i høysetet.

Designeren Niels Deen har lenge fulgt utviklingen i RIB-markedet, og økt popularitet og oppmerksomhet rundt denne type båt har pustet liv i det nederlandske prosjektet. Etter mange års testing for å oppnå det ultimate resultatet, er nå X Craft klar for prøvekjøring i august. Da skal luksus-båten blant annet få sin ilddåp under ekstreme forhold i farvannet mellom Amsterdam og London. Besøkende under Millionairs Fair vil også kunne se den nye X Craft med egne øyne i desember.

Støtdempende seter, stor touch screen skjerm med GPS-system og fargekombinasjoner som garantert gjør at du vil få oppmerksomhet, er noe av det X Craft kan by på. Du kan også velge om du vil ha innenbords- eller utenbords motor.