Ramsalt festival

Oluf, Øyvind "Elg" Elgesen og Alex Rosèn kommer. Kommer du? Årets Nordsjøfestival er spekket med høydepunkter. (31.07.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Nordsjøfestivalen gå av stabelen den 7.-9. august i regi av Elnesvågen Småbåtforening på Møre.

Programmet er spikret, og festivalen kan i år blant annet by på underholdning med Arthur Arntsen eller Oluf som han kanskje er best kjent som. I tillegg blir det familieshow med den fargerike mediepersonligheten Alex Rosèn. Med Øyvind "Elg" Elgesen i spissen skiper arrangørene også til eget korslag med lokale krefter. Som seg hør og bør blir det også dans med PK & Dansefolket, som også spiller opp til gratis familiekonsert.

Barna skal også få mye å henge fingrene i under festivalen, med eget aktivitetstelt, sjørøvertokt og Elias-båter. Med finanskrisen lurende i bakhodet har arrangørene i år valgt å la alle firma og organisasjoner som ønsker å ha utstilling under festivalen, få gratis stand slik at publikum i alle aldre skal kunne finne noe som er interessant.

Nordsjøfestivalen ble for første gang arrangert i regi av Elnesvågen Småbåtforening i 2003, men har siden 80-tallet vært avviklet i Elnesvågen flere år på rad. Da småbåtforeningen i 2003 fikk ny leieavtale med grunneier med en varighet på 70 år, ble det blåst liv i den gamle Nordsjøfestivalen.