With Boats nye bowcruiser

I ånden til mannen bak With Dromedille lanseres nå With 22 BowCruiser - en krysning mellom en bowrider og en daycruiser.

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Den anerkjente, norske oppfinneren og båtkonstruktøren Bror With huskes kanskje aller best for sin krysning mellom en dromedar og en krokodille - nemlig With Dromedille. I Bror Withs ånd lanseres nå enda en oppsiktvekkende krysning - denne gangen mellom en bowrider og en daycruiser.

- Smarte kombinasjoner


Den nye krysningen har fått navnet With 22 BowCruiser, og har tatt på seg å kombinere smarte plassløsninger og frihetsfølelse med daycruiser-komforten. Resulatet har blant annet blitt eget toalettrom, bysse, sittesalong og solseng.
- Vi har tatt det beste fra begge båttypene, og konstruktør Geir Arnestad har gjort en super jobb med detaljene. Båten har et flott design, og vi utnytter plassen i baugen med sitteplasser som er langt mer behagelige enn det man er vant til i tradisjonelle bowridere. Salongen har en bekvem u-sofa som kan gjøres om til solsenger, og med praktisk plassløsning og en dyp v-bunn, gir bowcruiseren en like god følelse i 40 som i 5 knop, sier daglig leder i With Boats, Ole Anfinnsen.

Markedspotensiale


I følge Anfinnsen er det mange som velger bort den tradisjonelle bowrideren på grunn av manglende fasiliteter som toalett og bysse, og tror således at den nye båten er med på å dekke et behov i markedet. With 22 BowCruiser er priset til 498.000 kroner med en 175 hestekrefters motor.

Ny Dromedille


I tillegg til den nye modellen lanseres også en ny Dromedille. 16-foteren er den første i rekka av nye Dromediller fra 8 til 16 fot, som kommer i ny og oppgradert versjon.
- Alle Dromedillene har vært gjennom et oppgraderingsprogram, og samtlige blir å finne på sjøen til neste år. Det er gjort en total renovering og oppgradering av hele båten, og vi gleder oss til å vise den frem, sier Ole Anfinnsen. Som ledd i oppgraderingen har Dromedillen blant annet fått dobbel bunn og et mer oppdatert design.