Våt velkomst på Kadettangen

Båter i Sjøen på Kadettangen i Sandvika er i gang for fullt. Kraftig regnvær sørget torsdag formiddag for at messa ble behørlig døpt. Men ikke alle lot seg skremme av været. (04.09.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Foruten utstillerne fant også båtnysgjerrige veien til messeområdet, til tross for det kraftige regnværet. Etter hvert lettet det dermimot noe opp, selv om værvarslene ikke er helt på messearrangørenes side. Selv håper arrangørene på at mellom 15 -16.000 skuelystne skal ta turen innom Båter i Sjøen som varer i fire dager fram til søndag.

For mange av utstillerne blir årets Båter i Sjøen en meget viktig messe, mens andre igjen kjører for fullt og ikke har merket noe særlig til nedgangstidene. Aldri før har det vært så mange båter og utstillere stuet sammen på Kadettangen. Det er lagt ut over to kilometer med brygge med til sammen rundt 600 båter og 50 stands på land.

Arrangørene legger også opp til en rekke aktiviteter. Her kan du prøve deg som krabbefisker, gå på seilskole, ta båtførerprøven og mye annet. I tillegg til et par verdenslanseringer presenteres det også en rekke nyheter sett med norske øyne, mange av dem har Båtmagasinet allerede presentert både på nett og i magasinet. Du kan se noen av båtene på vår bildespesial på forsiden, samt under samlesiden.