Fleksibel nykomling fra Skibsplast

Med sin nyutviklede 660DC sikter Skibsplast mot en bredere målgruppe og flere bruksområder enn tidligere modeller i samme størrelse. (27.08.2008)

Publisert Sist oppdatert

Det innebærer blant annet at produsenten har valgt å prioritere uteplassen ved å trekke lugarveggen framover og strekke uteplassens område helt til badeplattformen med sitteplasser som er vendt akter.

Lugaren er utstyrt med komplett toalettløsning med sjøvannstoalett og septiktank som standardutstyr, noe som går på bekostning av muligheten til å bruke lugaren som oppholdsrom. I følge produsenten skal likevel dette ikke gå ut over overnattingsmulighetene.

Akter er det plassert to sittegrupper rygg i rygg, og når denne slås ned gir det et tre kvadratmeter stort solsengareal med full liggelengde i båtens fartsretning. I tillegg kan denne fungere som køyeplass for opp til tre voksne. Skulle det også være behov for å transportere større gjenstander eller plasskrevende aktiviteter, kan solsengen slås ned og putene på baksetet tas bort slik at det oppstår et flatt ”lasteplan” akter. Ny Skibsplast 660 DC skal også passe til både bading og soling.

Båten vil bli levert med bensin og dieselmotorer fra Mercruiser, med mellom 130 hk og 230hk, og skal for første gang vises fram under Båter i Sjøen-messa den 4.-7. september.