Skibsplast utvider

I høst kom Skibsplast med daycruiseren 660DC, nå kommer den nyutviklede og utvidede storebroren 665DC. (19.02.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

665DC er altså en forlenget utgave av fjorårets nyhet, men har i motsetning til 660DC utenbordsmotor. Høyt skrog kombinert med sportslig vindskjerm skal også gi båten et robust utseende. Båten er testet med 115hk og 200hk utenbordsmotor.

I følge produsentene har de lagt stor vekt på uteplassens størrelse ved å trekke kabinveggen fremover, og den nye modellen er utstyrt med en stor U-sittegruppe akter, bysseløsning ved siden av passasjersetet ved styrekonsollen og sjøvannstoalett med tank i kabinen. Videre har daycruiseren to plattformarealer på hver side av motoren, hvor det  øvre nivå har to dype brønner for anker, fendere og tauverk. Det nederste nivå skal være tilpasset bading og vannsportaktiviteter.

Under dekk er det satt inn en løsning med sjøvannstoalett og septiktank som standardutstyr. Døren inn fra uteplassen har frostet utførelse for å hindre innsyn. Ved å benytte utfyllingsputene er det mulighet for to køyeplasser for overnatting om bord. Det skal også være plass til to personer på solsengen akter.

Foreløpige spesifikasjoner:
Vekt: ca 1100kg uten motor
Lengde: 660cm
Bredde: 245cm
El. opplegg: 12V
Konstruksjonskategori.: C
Maks antall personer: 8