Smakfull og sprek italiener

Med en spenstig satsing på sjokolade- og kremfarget interiør, tar den nye yachten C43 fra Sessa Marine mål av seg å forføre europeiske kunder med et dramatisk og eksklusivt uttrykk. (02.07.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Sessa Marine mener selv at den nye modellen kommer til å gjøre seg bemerket i 40-fotsmarkedet, og påberoper seg intet mindre enn å ha gjenoppfunnet maritimt interiør.

Mørk og mystisk


Interiørmessig fremstår C43 mer mørk og mystisk enn sin storebror C46. Med sortlakkert treverk, fløyel, stål, strukturert lær, og sjokolade- og kremfargede interiørdetaljer, balanserer den 13,20 meter lange modellen godt mellom det maskuline og myke.

Friske løsninger


Akterlugaren benytter seg av skrogets fulle bredde, men skiller seg ut med sin delvis innebygde og skråstilte dobbeltkøye. Køyens plassering, samt trinn i treutførelse på hver side, gir romslig og lettvint tilgang fra begge sider. I motsetning til C46 har C43-modellen vertikale og doble vindusflater på begge sidene av skroget, noe som sørger for godt med lys og utsikt fra akterlugaren. Her kan du bokstavelig talt sitte i ”vinduskarmen” og titte ut på blått hav!

Sommerbåt

Byssa og salongen med en buet sittegruppe er plassert mellom akterlugaren og lugaren i forpiggen. Både akterlugaren og lugaren i forpiggen har egen tilgang til bad. Akkurat som på sin storebror har også C43 godt med plass for de solhungrige, med soldekk både foran og akter over lettbåtens garasje. I cockpitens hjerte finner du også en velutstyrt bar for underholdende kvelder.
For å sette personlige preg på yachten tilbyr C43 også en rekke valgmuligheter med hensyn til interiørløsninger. Motoralternativene er 2 x IPS 500 eller 2x Volvo Penta D6 med 370 hestekrefter.