Stilsikker Sealine

Sealine SC47 er en lekker båt som både er praktisk, stilsikker og moderne. (29.09.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Båtmagasinet så nærmere på Sealines siste tillegg i sin “Sports Convertibles”-linje, SC47, under Southampton Boat Show, og kan slå fast at modellen både er stilfull og praktisk med sitt spesielle skrog og romslige løsninger.

Karakter

Utseendemessig er det kanskje det karakteristiske skroget en først legger merke til, med styrehus med store vindusflater hele veien rundt og en hardtopp hvor taket kan åpnes helt ved hjelp av både manuell og elektrisk styring. Mens skroget på utstillingsmodellen i Southampton var blått, kan du forøvrig også velge mellom farger som hvitt, mørkebrunt og gult. Skrogets dynamiske design med brede og skarpe linjer skal i følge produsenten være med på å gjøre båten ekstra sikker og stabil uansett hastighet.

Lekker løsning

Med den enorme takluka som kan åpnes i løpet av et par sekunder, avdekker Sealine en enorm uteplass hvor du kan slappe av med stil. På soldager kan du også innta horisontalen på solsengen under ”åpen himmel”. Interiøret er lyst og lekkert og gir deg en moderne og ”lounge-aktig” følelse med sine firkantede og stramme linjer. Salongens sittegrupper har ekstra brede puter for maksimal komfort, og på babord side er det plass til 10 personer rundt bordet som kan slås sammen.

Sealine SC47 Sealine SC47

Moderne

Zeus Propulsion System fra Cummins Mercruiser Diesel skal være med på å gi mer rom under dekk, og ifølge produsentene er skroget på SC47 det lengste og bredeste for båter på denne størrelsen (14,30m/4,48m). Under dekk er Sealine SC47 utstyrt med to lugarer, en i båten fulle bredde med bad med dusj og toalett, samt en i forpiggen med separat dusj og toalett. Lyst skinn og naturtekstiler samt innslag av valnøtt og eik er med på å gi et lyst og komfortabelt inntrykk, kombinert med farger som plomme, lime og sjokoladebrunt. Detaljer som nedsenkbart sminkebord er også noe som helt sikkert kommer til å falle smak hos damene.

Båten leveres med tre ulike motorvalg; Cummins Mercruiser Diesel eller IPS fra 850 hk til 960 hk og toppfart fra 31 til 35 knop. 

 

 

 

Sealine SC47 Sealine SC47 Sealine SC47
Sealine SC47 Sealine Sc47