Relansering for Sealine

Sealine relanserer sitt flaggskip T60 med spesialdesignet interiør og innredning. Aura T60 blir første modell ut i januar 2009. (11.11.08)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Nylanseringen er et resultat av samarbeidet mellom Sealine og Studio Conran. Designstudioet skal være kjent for sine bidrag innen arkitektur, interiørdesign, butikker og restauranter. De har tidligere også hatt oppdrag for Concorde og hotellbransjen, og skal nå altså sette sin signatur på den nye luksusyachtlinja til britiske Sealine.

Stilens tilnærming skal i følge designerne selv være myk rasjonalisering, med varme og enkle unobtrusive former. Fokuset skal være et behagelig og rolig miljø i elegante omgivelser, men som samtidig er funksjonelt og praktisk. Viktige trekk er naturlig eik, lyse detaljer og møblement som gjennomgående skal gjenspeile lyset.
- Vi skal hjelpe til med å bringe omgivelsene på utsiden, inn i båten.

Den nye T60 Aura vil bli avduket under en spesiell utstilling i januar ved London`s Design Museum. Fartøyet vil bli utstil bare en kort spasertur fra Butler Wharf. Sealine er en del av amerikanske Brunswick Corp, og bygger sportscruisere, flybrigdecruisere og motoryachter mellom 25-60 fot (8 meter til 18 meter).