Innleder båtsesongen i mars

Sealine arrangerer ”minibåtmesse” på sitt tokt mellom Vestlandet og Sørlandet. Dermed kan båtsesongen 2011 regnes som åpnet.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Formoe Marin

Ski-VM i Kollen er over, plussgradene er tilbake på termometeret, og snø og is er borte fra den lange kyststripa vår. Det er det duket for en ny båtsesong, i hvert fall for de mer ihuga båtentusiastene.

Blant dem er den norske Sealine-importøren, Formo Marin AS, som feirer vårsesongen med en visningstur med utstillingsbåter langs Vest- og Sørlandet. Båtkolonnen vil besøke Haugesund 8. mars, Stavanger 9. mars og Kristiansand 12. mars på sin vei fra Bergen til hjemmehavnen i Grenland.
Og når båtene først ligger i byhavnene, ønsker mannskapet alle som vil ta seg en tur om bord, velkommen.

– Ikke alle har mulighet til å besøke de store båtutstillingene og messene. Da synes vi det er hyggelig å kunne holde vår egen lille ”minimesse” og vise de båtinteresserte noen av Europas mest eksklusive båter i nærheten av der de bor, sier daglig leder i Formo Marin AS, Brian Formo (bildet t.h).

Med seg på turen har Brian Formo tre båter i millionklassen fra den engelske storprodusenten Sealine. Den minste er storselgeren Sealine SC 35, en hard-top cruiser bygget med tanke på kjernefamiliens turkomfort.
Storesøsteren og mini-yachten SC 47 er noe av det mest linjelekre i klassen, med originale interiørløsninger, store flater og eksklusiv finish.

Stor nyhet på plakaten

Men mest interessant for publikum er nok nykommeren Sealine F42, som nylig ble kåret til ”Motorboat of the year 2011” på London Boat Show i klassen under 55 fot. Sealine F42 er en kjempe av en flybridgebåt som skiller seg fra konkurrentene med sitt unike, kantede design. Båten har to kabiner med køyeplass for fem, er utstyrt med Volvo Pentas IPS fremdriftsystem med nærmere 870 dieselhester og koster nærmere 4 600 000 kroner. I løpet av de kommende dagene har båtinteresserte mulighet til å komme om bord i F42 og se noe av det mest moderne innen design og byggeteknikk på den maritime fronten.

– Det kan fort bli tøffe forhold og mye sjø rundt Jæren på denne tiden, men vi bare gleder oss til turen, sier Brian Formo, som ser frem imot å innlede båtsesongen 2011.

”Minimessen” vil være åpen fra kl.10 om formiddagen i de respektive byene

Mer info: www.sealine.no

(06.03.2011)